[1]
E. Sejdini, “Institucionet arkivore kombëtare dhe nevoja e trajnimit të vazhdueshëm për rritjen e cilësisë të punonjësit arkivor”, ArkShqip, vol. 57, no. 1-2, pp. 211–222, May 2023.