Alija, K. . “Menaxhimi I Programeve për Ruajtjen E Historisë Dhe vlerësimi I lëndës Arkivore”. Arkivat Shqiptare, vol. 53, no. 1-2, Jan. 2022, pp. 198-04, https://albanica.al/arkivat/article/view/263.