Muçolli, S. . “Ruajtja Dhe Evidentimi I Dokumenteve Si Hapa Të nevojshëm Në Funksion Të shërbimit Dhe përmbushjes Së Detyrave Ligjore Të Arkivave”. Arkivat Shqiptare, vol. 53, no. 1-2, Jan. 2022, pp. 153-7, https://albanica.al/arkivat/article/view/276.