Shaholli, D. “Roli I Arkivave Dhe Politikave Arkivore Në Promovimin Dhe Mbrojtjen E Të Drejtave Të Njeriut”. Arkivat Shqiptare, vol. 58, no. 1-2, May 2023, pp. 15-22, https://albanica.al/arkivat/article/view/821.