Alija, Kosovar. “Menaxhimi I Programeve për Ruajtjen E Historisë Dhe vlerësimi I lëndës Arkivore”. Arkivat Shqiptare 53, no. 1-2 (January 17, 2022): 198–204. Accessed February 25, 2024. https://albanica.al/arkivat/article/view/263.