Muçolli, Shqipe. “Ruajtja Dhe Evidentimi I Dokumenteve Si Hapa Të nevojshëm Në Funksion Të shërbimit Dhe përmbushjes Së Detyrave Ligjore Të Arkivave”. Arkivat Shqiptare 53, no. 1-2 (January 18, 2022): 153–157. Accessed February 29, 2024. https://albanica.al/arkivat/article/view/276.