Sejdini, Enkelejda. “Institucionet Arkivore kombëtare Dhe Nevoja E Trajnimit Të vazhdueshëm për Rritjen E cilësisë Të punonjësit Arkivor”. Arkivat Shqiptare 57, no. 1-2 (May 18, 2023): 211–222. Accessed February 29, 2024. https://albanica.al/arkivat/article/view/816.