Shaholli, Dorina. “Roli I Arkivave Dhe Politikave Arkivore Në Promovimin Dhe Mbrojtjen E Të Drejtave Të Njeriut”. Arkivat Shqiptare 58, no. 1-2 (May 19, 2023): 15–22. Accessed November 30, 2023. https://albanica.al/arkivat/article/view/821.