Musaj, Endrit, and Ylber Ramaj. “Përshkrimi Arkivor, përkufizime, Objektiva Dhe Impakti I Teknologjisë Së Informacionit”. Arkivat Shqiptare 58, no. 1-2 (May 19, 2023): 71–80. Accessed December 9, 2023. https://albanica.al/arkivat/article/view/827.