1.
Alija K. Menaxhimi i programeve për ruajtjen e historisë dhe vlerësimi i lëndës arkivore. ArkShqip [Internet]. 2022 Jan. 17 [cited 2024 Feb. 25];53(1-2):198-204. Available from: https://albanica.al/arkivat/article/view/263