1.
Muçolli S. Ruajtja dhe evidentimi i dokumenteve si hapa të nevojshëm në funksion të shërbimit dhe përmbushjes së detyrave ligjore të arkivave. ArkShqip [Internet]. 2022 Jan. 18 [cited 2024 Feb. 25];53(1-2):153-7. Available from: https://albanica.al/arkivat/article/view/276