1.
Shaholli D. Roli i arkivave dhe politikave arkivore në promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të njeriut. ArkShqip [Internet]. 2023 May 19 [cited 2023 Dec. 1];58(1-2):15-22. Available from: https://albanica.al/arkivat/article/view/821