ROSHI, A. . E drejta për azil në Shqipëri dhe politikat kundër migracionit të paligjshëm. Optime, [S. l.], v. 13, n. 2, p. 217–234, 2022. DOI: 10.55312/op.v13i2.370. Disponível em: https://albanica.al/optime/article/view/370. Acesso em: 4 dec. 2023.