Roshi, Artela. “E Drejta për Azil Në Shqipëri Dhe Politikat kundër Migracionit Të paligjshëm”. Optime 13, no. 2 (February 6, 2022): 217–234. Accessed December 4, 2023. https://albanica.al/optime/article/view/370.