Kongresi i drejtshkrimit dhe realiteti i sotëm gjuhësor

Autorët

  • Bahri Beci

Abstrakti

Kanë kaluar 30 vjet nga Kongresi i Drejtshkrimit të gjuhës shqipe. Dhe tridhjetvjetori i një Kongresi, që është vlerësuar si "kuvend i madh shkencor", për ne është një rast për reflektime e analiza të vërteta shkencore, pa paragjykime a shtrembërime të asnjë natyre.

Shkarkimet

Download data is not yet available.

Downloads

Botuar

2023-06-09

Si të citoni

Beci, B. (2023). Kongresi i drejtshkrimit dhe realiteti i sotëm gjuhësor. Phoenix, 6(4-6), 124–150. Retrieved from https://albanica.al/phoenix/article/view/1282

Numri

Seksioni

Artikuj