Integrimi në evropë - afër dhe larg

Autorët

  • Dr. Tonin Gjuraj

Abstrakti

Politikës shqiptare më në fund duket se iu hap drita jeshile për të çelur negociatat për Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit më BE-në. Tetori i këtij viti do të mbahet mend si muaji që realisht shqiptarët dhe klasa e tyre politike e ndjejnë se do të hyjnë në Evropë dhe do të ndërveprojnë me të. Përgjigjja dhe sjellja politike e shqiptarëve tashmë ka filluar të përputhet me peshën dhe rëndësinë e Bashkimit Evropian dhe institucioneve të tij.

Fjalët kyçe:

Integrimi, Eu

Shkarkimet

Download data is not yet available.

Downloads

Botuar

2023-05-20

Si të citoni

Gjuraj, T. (2023). Integrimi në evropë - afër dhe larg. Phoenix, 6(1-3), 1–2. Retrieved from https://albanica.al/phoenix/article/view/839

Numri

Seksioni

Editorial