Shteti apo kombi?

Autorët

  • Prof. Dr. Phil. Krist Maloki

Abstrakti

Çdo njeri i ka sytë në vend dhe merr me i studiue pak ma hollë dallaveret e politikës shqiptare në dekaden e fundit mundet me vërejtë orë e çast: se Tirana ënde s'ka kuptue që Shteti nuk asht Kombi, dhe sidomos: se Tirana s'ka kurrfarë njohunie që shteti shqiptar ndryshon qind për qind me kombin shqiptar.....

Fjalët kyçe:

Alb

Shkarkimet

Download data is not yet available.

Downloads

Botuar

2023-05-23

Si të citoni

Maloki, K. (2023). Shteti apo kombi?. Phoenix, 4(1-2), 16–26. Retrieved from https://albanica.al/phoenix/article/view/872

Numri

Seksioni

Artikuj

Artikujt më të lexuar nga i njëjti autor