[1]
Hoxha , P. 2023. Gjendja ekonomiko-sociale e komunitetit Katolik të zonës së Shkodrës në shekullin XVII, sipas disa relacioneve të Ipeshkvinjve dhe Priftërinjve të kësaj zone. Phoenix. 5, 1-3 (Jun. 2023), 31–37.