(1)
Hoxha , P. Gjendja Ekonomiko-Sociale E Komunitetit Katolik Të zonës Së Shkodrës Në Shekullin XVII, Sipas Disa Relacioneve Të Ipeshkvinjve Dhe Priftërinjve Të kësaj Zone. PHO 2023, 5, 31-37.