HOXHA , P. Gjendja ekonomiko-sociale e komunitetit Katolik të zonës së Shkodrës në shekullin XVII, sipas disa relacioneve të Ipeshkvinjve dhe Priftërinjve të kësaj zone. Phoenix, [S. l.], v. 5, n. 1-3, p. 31–37, 2023. Disponível em: https://albanica.al/phoenix/article/view/1260. Acesso em: 16 apr. 2024.