LELÇAJ, L. Instrumentet për rregullimin e marrdhënieve juridike dhe zgjidhjen e konflikteve e drejta zakonore apo ligji pozitiv?. Phoenix, [S. l.], v. 3, n. 1, p. 112–120, 2023. Disponível em: https://albanica.al/phoenix/article/view/959. Acesso em: 16 apr. 2024.