Hoxha , Paulina. 2023. “ Sipas Disa Relacioneve Të Ipeshkvinjve Dhe Priftërinjve Të kësaj Zone”. Phoenix 5 (1-3):31-37. https://albanica.al/phoenix/article/view/1260.