Lelçaj, Lulzim. 2023. “Instrumentet për Rregullimin E marrdhënieve Juridike Dhe Zgjidhjen E Konflikteve E Drejta Zakonore Apo Ligji Pozitiv?”. Phoenix 3 (1):112-20. https://albanica.al/phoenix/article/view/959.