Hoxha , P. (2023) “ sipas disa relacioneve të Ipeshkvinjve dhe Priftërinjve të kësaj zone”., Phoenix, 5(1-3), pp. 31–37. Available at: https://albanica.al/phoenix/article/view/1260 (Accessed: 16 April 2024).