Hoxha , P. “ Sipas Disa Relacioneve Të Ipeshkvinjve Dhe Priftërinjve Të kësaj Zone”. Phoenix, vol. 5, no. 1-3, June 2023, pp. 31-37, https://albanica.al/phoenix/article/view/1260.