Hoxha , Paulina. “ Sipas Disa Relacioneve Të Ipeshkvinjve Dhe Priftërinjve Të kësaj Zone”. Phoenix 5, no. 1-3 (June 8, 2023): 31–37. Accessed April 16, 2024. https://albanica.al/phoenix/article/view/1260.