Lelçaj, Lulzim. “Instrumentet për Rregullimin E marrdhënieve Juridike Dhe Zgjidhjen E Konflikteve E Drejta Zakonore Apo Ligji Pozitiv?”. Phoenix 3, no. 1 (May 27, 2023): 112–120. Accessed April 16, 2024. https://albanica.al/phoenix/article/view/959.