1.
Hoxha P. Gjendja ekonomiko-sociale e komunitetit Katolik të zonës së Shkodrës në shekullin XVII, sipas disa relacioneve të Ipeshkvinjve dhe Priftërinjve të kësaj zone. PHO [Internet]. 2023 Jun. 8 [cited 2024 Apr. 16];5(1-3):31-7. Available from: https://albanica.al/phoenix/article/view/1260