Fjalori i terminologjisë tekniko-shkencore

Autorët

  • Xhevat Lloshi

DOI:

https://doi.org/10.62006/sf.v18i4.1251

Abstrakti

.

Shkarkimet

Download data is not yet available.

Metrics

Metrics Loading ...

Downloads

Botuar

2023-06-08

Si të citoni

Lloshi , X. (2023). Fjalori i terminologjisë tekniko-shkencore. Studime Filologjike, 18(4), 241–244. https://doi.org/10.62006/sf.v18i4.1251

Numri

Seksioni

Kritikë dhe bibliografi

Artikujt më të lexuar nga i njëjti autor

1 2 > >>