PLANGARICA , T. ‘Prologu’ i këngëtores arbëreshe I F. A. Santorit, i shqyrtuar përmes prurjeve teorike dhe koncepteve të përpunuara në analizën e diskursit dhe pragmatikën letrare. Studime Filologjike, [S. l.], v. 75, n. 3-4, p. 35–60, 2023. DOI: 10.62006/sf.v75i3-4.1104. Disponível em: https://albanica.al/studime_filologjike/article/view/1104. Acesso em: 12 jul. 2024.