KODRA , K. Evolucioni i mesazhit dhe i formës në krijimet rinore të De Radës deri te “Këngët e Milosaos”. Studime Filologjike, [S. l.], v. 75, n. 3-4, p. 61–80, 2023. Disponível em: https://albanica.al/studime_filologjike/article/view/1105. Acesso em: 9 dec. 2023.