LEKA, A. Poezia-miniaturë në gjuhën Shqipe dhe shkurtimat e Xhevahir Spahiut. Studime Filologjike, [S. l.], v. 75, n. 3-4, p. 81–112, 2023. DOI: 10.62006/sf.v75i3-4.1106. Disponível em: https://albanica.al/studime_filologjike/article/view/1106. Acesso em: 12 jul. 2024.