Plangarica , T. “‘Prologu’ I këngëtores arbëreshe I F. A. Santorit, I Shqyrtuar përmes Prurjeve Teorike Dhe Koncepteve Të përpunuara Në analizën E Diskursit Dhe pragmatikën Letrare”. Studime Filologjike, vol. 75, no. 3-4, June 2023, pp. 35-60, https://albanica.al/studime_filologjike/article/view/1104.