Kodra , K. “Evolucioni I Mesazhit Dhe I formës Në Krijimet Rinore Të De Radës Deri Te ‘Këngët E Milosaos’”. Studime Filologjike, vol. 75, no. 3-4, June 2023, pp. 61-80, https://albanica.al/studime_filologjike/article/view/1105.