Leka, A. “Poezia-Miniaturë Në gjuhën Shqipe Dhe Shkurtimat E Xhevahir Spahiut”. Studime Filologjike, vol. 75, no. 3-4, June 2023, pp. 81-112, https://albanica.al/studime_filologjike/article/view/1106.