Plangarica , Tomorr. “‘Prologu’ I këngëtores arbëreshe I F. A. Santorit, I Shqyrtuar përmes Prurjeve Teorike Dhe Koncepteve Të përpunuara Në analizën E Diskursit Dhe pragmatikën Letrare”. Studime Filologjike 75, no. 3-4 (June 1, 2023): 35–60. Accessed December 4, 2023. https://albanica.al/studime_filologjike/article/view/1104.