Kodra , Klara. “Evolucioni I Mesazhit Dhe I formës Në Krijimet Rinore Të De Radës Deri Te ‘Këngët E Milosaos’”. Studime Filologjike 75, no. 3-4 (June 1, 2023): 61–80. Accessed December 9, 2023. https://albanica.al/studime_filologjike/article/view/1105.