Leka, Arian. “Poezia-Miniaturë Në gjuhën Shqipe Dhe Shkurtimat E Xhevahir Spahiut”. Studime Filologjike 75, no. 3-4 (June 1, 2023): 81–112. Accessed July 12, 2024. https://albanica.al/studime_filologjike/article/view/1106.