1.
Kodra K. Evolucioni i mesazhit dhe i formës në krijimet rinore të De Radës deri te “Këngët e Milosaos”. StudFil [Internet]. 2023 Jun. 1 [cited 2023 Dec. 9];75(3-4):61-80. Available from: https://albanica.al/studime_filologjike/article/view/1105