1.
Leka A. Poezia-miniaturë në gjuhën Shqipe dhe shkurtimat e Xhevahir Spahiut. StudFil [Internet]. 2023 Jun. 1 [cited 2023 Dec. 10];75(3-4):81-112. Available from: https://albanica.al/studime_filologjike/article/view/1106