Dokumente në lidhje me klerikët Shqiptarë në shërbim të pelegrinazhit gjatë kohës së murtajës në vitet 1348-1350 në Raguzë

Autorët

  • Edmond Malaj

Abstrakti

Lënie testamentare për kishën dhe për klerikët shqiptarë, të bëra gjatë kohës së murtajës nga testament-bërës raguzanë. Pelegrinazhe të shenjta që duhej të bëheshin nga priftërinj shqiptarë për në Shën Engjëll të Malit Gargano, në Shën Koll të Barit, në Shën Jakob të Galicies, në Shën Françesk të Asizit dhe në Romë

Shkarkimet

Download data is not yet available.

Downloads

Botuar

2023-05-31

Si të citoni

Malaj, E. (2023). Dokumente në lidhje me klerikët Shqiptarë në shërbim të pelegrinazhit gjatë kohës së murtajës në vitet 1348-1350 në Raguzë. Studime Historike, 74(1-2), 269–278. Retrieved from https://albanica.al/studime_historike/article/view/1074

Numri

Seksioni

Dokumente