MALAJ, E. Marrëdhëniet tregtare ndërmjet Raguzës dhe Shqiptarëve gjatë periudhës Osmane nën dritën e disa autorëve: Rezultatet e para të një hulumtimi. Studime Historike, [S. l.], v. 76, n. 1, p. 51–74, 2023. Disponível em: https://albanica.al/studime_historike/article/view/1053. Acesso em: 9 dec. 2023.