Malaj, Edmond. “Marrëdhëniet Tregtare ndërmjet Raguzës Dhe Shqiptarëve Gjatë periudhës Osmane nën dritën E Disa autorëve: Rezultatet E Para Të Një Hulumtimi”. Studime Historike 76, no. 1 (May 31, 2023): 51–74. Accessed December 9, 2023. https://albanica.al/studime_historike/article/view/1053.