MILE, A. . Censura gjatë mbretërimit të Zogut I në Shqipëri ndalimi i librave dhe periodikëve. Studime Muzeologjike, [S. l.], v. 11, n. 11, p. 162–170, 2022. Disponível em: https://albanica.al/studmuzeologjike/article/view/292. Acesso em: 25 feb. 2024.