BREZNICA, M. G. Në gjurmë të traditave autoktone shqiptare në Kumanovë : Dukuri dhe probleme. Univers, [S. l.], v. 19, n. 19, p. 198–208, 2018. DOI: 10.59164/univers.v19i19.2991. Disponível em: https://albanica.al/univers/article/view/2991. Acesso em: 25 feb. 2024.