Breznica, Msc. Gureta. 2018. “Në Gjurmë Të Traditave Autoktone Shqiptare Në Kumanovë : Dukuri Dhe Probleme”. Univers 19 (19):198-208. https://doi.org/10.59164/univers.v19i19.2991.