Breznica, Msc. Gureta. “Në Gjurmë Të Traditave Autoktone Shqiptare Në Kumanovë : Dukuri Dhe Probleme”. Univers 19, no. 19 (September 10, 2018): 198–208. Accessed February 25, 2024. https://albanica.al/univers/article/view/2991.