Mehmet Pashë Deralla figurë e shquar politike dhe ushtarake

Autorët

  • Dr. Dorian Koçi Muzeu Historik Kombëtar

DOI:

https://doi.org/10.58923/diskutime.v7i23.564

Abstrakti

.

Shkarkimet

Download data is not yet available.

Downloads

Botuar

2023-02-05

Si të citoni

Koçi, Dorian. 2023. “Mehmet Pashë Deralla Figurë E Shquar Politike Dhe Ushtarake”. Diskutime 7 (23):12-13. https://doi.org/10.58923/diskutime.v7i23.564.