Bibliografi etnografike e revistës Kultura Popullore

Autorët

  • Ermela Broci

Abstrakti

Revista Kultura Popullore doli me numrin e saj të parë në vitin 1980, si një produkt i mirëfilltë i kërkimeve dhe studimeve etnologjike shqiptare. Ky numër doli në fillim si botim i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, konkretisht i Institutit të Kulturës Popullore.1 Më pas, prej vitit 2008, revista doli si botim i Institutit të Antropologjisë Kulturore dhe Studimit të Artit – Qendra e Studimeve Albanologjike–2 dhe e mbylli ciklin e vet me numrin e fundit të saj në vitin 2016/1-2. Prej vitit 2018, revista shkencore e Institutit të Antropologjisë dhe Studimit të Artit titullohet Antropologji.

Shkarkimet

Download data is not yet available.

Downloads

Botuar

2023-05-16

Si të citoni

Broci, E. (2023). Bibliografi etnografike e revistës Kultura Popullore. Antropologji, 5(1), 76–133. Retrieved from https://albanica.al/antropologji/article/view/761

Numri

Seksioni

Recensione