Informacion Për Autorët

Jeni të interesuar të botoni në këtë revistë? Ju rekomandojmë që të lexoni faqen Rreth Revistës për politikat e seksionit të revistës, si dhe Udhëzimet për Autorin. Autorët duhet të regjistrohen në revistë përpara se të dorëzojnë ose, nëse janë regjistruar tashmë, thjesht mund të identifikohen dhe të fillojnë procesin me pesë hapa.